Naša misija je postati vam verni partner sa kojim sarađujete. Partner koji razume, smišlja i realizuje najbolja rešenja na području Digitalnog marketinga i svega što on obuhvata.

Kontakt

+381 21 300 44 44

Radnička 14, Novi Sad

info@mentoragency.rs

Digitalni marketing je oblik moderne alhemije koja počinje privlačenjem pažnje, pretvaranjem te pažnje u poverenje i pretvaranjem poverenja u profit.

Mi prilagođavamo naše strategije digitalnog marketinga kako bismo vam pomogli da prevaziđete buku i privučete prave kupce za vaš brend. Naš pristup uključuje kontinuirano usavršavanje i stalna poboljšanja kako bismo optimizovali povraćaj ulaganja i pomogli vam da postignete svoje ciljeve. Naši rezultati su dokazani prilagođenim izveštajima o praćenju učinka koji na prvi pogled pružaju ključni indikatori učinka.

Pisanje strategije

Pisanje marketing strategije na osnovu analize tržišta.

Primena strategije

Na osnovu utvrđenih faza projekta, isti implementiramo.

Monitoring strategije

Praćenje efikasnosti implementirane strategije.

Detaljni izveštaji

Izveštaji o učinku implementirane strategije.

Pisanje strategije

Pisanje marketing strategije na osnovu analize tržišta.

Primena strategije

Na osnovu utvrđenih faza projekta, isti implementiramo.

Monitoring strategije

Praćenje efikasnosti implementirane strategije.

Detaljni izveštaji

Izveštaji o učinku implementirane strategije.

Usluge
Kontakt
Kako vam mi pomažemo?

Uskladite troškove sa strategijom i fokusirajte se na rast.

Dakle, zašto je SEO i dalje toliko važan?

Većina korisnika interneta započinje svoju sesiju tražeći nešto. Ljudi koriste internet da zadovolje svoje potrebe za informacijama, bilo da žele da znaju ko je bio 14. predsednik USA (Frenklin Pirs, inače) ili pronalaze lokalni restoran, savršen komad odeće ili idealnog izvođača radova za preuređenje doma.

Optimizacija za pretraživače (SEO) je proces koji pomaže vašim klijentima da se povežu sa vašim poslovanjem na mreži.

Naš tim koristi savremene SEO alate, podržane najboljom digitalnom praksom, da poveća vaš saobraćaj i rangiranje za proverene ključne reči i fraze koje dovode klijente do vaše veb lokacije.

90
ključne reči
94
pravljenje backlinkova
97
tehnički seo

SEO je svet koji se stalno menja

ono što je najbolje sada možda neće biti najbolje sutra

Kako funkcioniše SEO?

Sve počinje sa pretraživačima (kao što je Gugl). Svaki pretraživač šalje popisivače da sakupe sav sadržaj i informacije koje mogu sa interneta kako bi napravili indeks. Kada dođe do upita, algoritam pretraživača pregleda taj indeks kako bi pružio najvažnije i najrelevantnije informacije u rezultatima pretrage, obično poznate kao rangiranje na pretraživačima. I tu dolazi SEO.

Optimizacija nam omogućava da pomognemo pretraživačima da razumeju šta se nalazi na vašoj veb lokaciji, vrednost koju vaše preduzeće može da ponudi i kako se povezujete sa relevantnim ključnim rečima. To je osnova koja pokreće organski saobraćaj na vašu veb lokaciju i jača svaki aspekt vaše strategije digitalnog marketinga.

Ali glavni pretraživači neprestano razvijaju svoje algoritme i strategije kako bi zadovoljili rastuće zahteve korisnika. Zato je od suštinskog značaja da održavate održivu strategiju optimizacije koja kontinuirano radi za vas i vaše poslovanje.

Razvijanje vašeg poslovanja uz SEO

3,5 milijardi pretraga se obavlja svakodnevno samo na Google-u, a s obzirom da se toliko takmiči za prva mesta u rezultatima pretrage, sticanje vidljivosti je ključno. Ali zahvaljujući stručnom istraživanju ključnih reči i prefinjenosti SEO-a vaše preduzeće će zaraditi vidljivost koju zaslužuje da efikasno doprinese vašem rezultatu.

Partnerstvom sa dobavljačem SEO-a, imate pun tim stručnjaka koji rade na vašem digitalnom uspehu. Dakle, šta god da je vaš cilj – pokretanje saobraćaja, generisanje potencijalnih klijenata, maksimiziranje prodaje, povećanje svesti o brendu – mi vam možemo pomoći. Moglo bi se reći da su naše SEO strategije optimizovane za uspeh.

Portfolio

Pogledajte naše
radove

“Tajna uspeha u životu nije da čovek radi ono što voli, već da voli ono što radi. ” Vinston Čerčil

    Besplatna analiza vašeg marketinga