Naša misija je postati vam verni partner sa kojim sarađujete. Partner koji razume, smišlja i realizuje najbolja rešenja na području Digitalnog marketinga i svega što on obuhvata.

Kontakt

+381 21 300 44 44

Radnička 14, Novi Sad

info@mentoragency.rs

Usluge
Kontakt

Produkcija brenda

Kao šlag na tortu našeg truda u polju marketinga, dolazi kreiranje kvalitetnog sadržaja koji korisnici jednostavno obožavaju Klijenti i potrošači ne nastoje da samo konzumiraju sadržaj koji kreiramo, oni uživaju u njemu i zaljubljuju se u njega. Naše usluge u domenu medijske produkcije variraju od fotografije, video produkcije i animacije do profesionalnog retuširanja i kreiranja reklamnih materijala svih vrsta. Ispod možete detaljnije istražiti sve što naš tim za medijsku produkciju može da vam ponudi.

Fotografija

Ukoliko jedna slika može da kaže hiljadu reči, onda su naši fotografi ispričali bezbroj priča iz tačke gledišta samih potrošača. Mi nudimo različite vrste komercijalne fotografije koja podrazumeva: food photography, fashion, lifestyle, marketing, studio…
Kako vam mi pomažemo?

Uskladite troškove sa strategijom i fokusirajte se na rast.

Video produkcija

Bilo da vam je potreban muzički, promotivni ili komercijalni video, obratite nam se. Mi možemo da uradimo mnogo toga, počevši od kreiranja koncepta i pisanja scenarija do snimanja i proizvodnje finalnog sadržaja.

Na Vama je da nam date dobar brief i dopustite da naš kreativni tim odradi ostatak posla, dok pratite sam proces i usmeravate nas na pravi put.

90
kreiranje koncepta
94
pisanja scenarija
97
Snimanje

Video je svet koji se stalno menja

ono što je najbolje sada možda neće biti najbolje sutra

Video editing

Ukoliko imate video materijale kojima je potrebno profesionalno sređivanje pomoću najnovijih softvera i tehnologij, sigurni smo da možemo da smislimo nešto što će Vam odgovarati.

Na kraju krajeva, dobar video se prosto snima, a u sjajan video su uloženi sati i sati montaže, animacije i produkcije.

Animacija

Oživljavanje statičnih fotografija frejm po frejm je sama srž animacije. Bilo da se radi o web grafici ili bilo kom drugom projektu na koji nas usmerite, potrudićemo se da izgleda sjajno.

Sam proces je zapravo veoma interesantan i uklučuje dosta crtanja, razmišljanja i kreiranja. Ulažemo velike napore da udahnemo život u sve što stoji nepomično na ekranu.

Reklamni i video za društvene mreže

Naš tim za video produkciju specijalizovan je u mnogim kategorijama, međutim reklamna produkcija i video produkcija za društvene mreže su polja u kojima dominiramo.

Ako želite da predstavite svoju kompaniju, proizvod ili servise ovog trenutka – jednostavno nas odmah pozovite. Isto važi i za video sadržaj za drušvene mreže, zapravo za sve mreže na kojima može da se ostvari protok saobraćaja, konvertija i da se izvrši određena interakcija.

Naš tim koristi isključivo najnoviju opremu svetski najuticajnih brendova.

“Tajna uspeha u životu nije da čovek radi ono što voli, već da voli ono što radi. ” Vinston Čerčil

    Besplatna analiza vašeg marketinga