Naša misija je postati vam verni partner sa kojim sarađujete. Partner koji razume, smišlja i realizuje najbolja rešenja na području Digitalnog marketinga i svega što on obuhvata.

Kontakt

+381 21 300 44 44

Radnička 14, Novi Sad

info@mentoragency.rs

Usluge
Kontakt

Ono što je ispod haube je jednako važno kao i ono što vidite na površini.

Ne možete ga videti, ali postoji. Hiljade linija koda koje su odgovorne za dinamičko generisanje korisničkog interfejsa i kanalisanje informacija na dlan vašeg klijenta.

U Mentor agency-ju , svom tom magijom rukuju neki od najtalentovanijih i najposvećenijih inženjera na našim prostorima koji rade zajedno sa našim kreativnim timom kako bi osigurali da se svaki detalj, svaka interakcija i svaki radni tok implementiraju pažljivo i promišljeno kao što je dizajnirano.

Naše mogućnosti uključuju sve ono što morate imati, kao što su front-end/back-end development, Javascript, razvoj CMS-a u WordPress-u, Drupal-u i Simphoni-u i integracije e-trgovine. Takođe pravimo prilagođene web aplikacije, SaaS proizvode i mobilne aplikacije za iOS i Android u formi PWA aplikacija.

94
projektno analiziranje
100
responzivnost
90
inovativnost

Uvek smo spremni da pomognemo klijentu, jer klijent nam je na prvom mestu.

 

Plan i strategija

Uz svaku saradnju sa nama uvek dobijate detaljno prikazan plan izrade vašeg projekta tako da uvek znate tačno u kojoj fazi se trenutno nalazimo.

Portfolio

Pogledajte naše
radove

“Ne mogu vam dati formulu uspeha, ali mogu da vam dam formulu za neuspeh. To je: Pokušajte da ugodite svima.” david oswald

Spremni za saradnju?