fbpx
Skip to content Skip to footer

Alfa Klima

U skladu sa našim stalnim nastojanjem da pružamo kvalitetne usluge našim klijentima, ponosno predstavljamo projekat koji smo realizovali za Alfa Klima. Kao deo ovog projekta, razvili smo potpuno novi logotip i korporativni identitet koji odražavaju vrednosti i ciljeve kompanije.

KlijentVivien ApartmaniDatumMaj 2022Share

Logotip za Alfa Klima je rezultat pažljivog pristupa i kreativnog razmišljanja. Odlučili smo se za tipografski logotip koji spaja slova “A” i “C”, stvarajući prepoznatljiv simbol. Obratili smo posebnu pažnju na izbor fontova, oblika i proporcija kako bismo postigli skladan i estetski privlačan dizajn.

U pogledu boja, odabrali smo tamno plavu i svetlo plavu kao osnovne boje Alfa Klime. Tamno plava boja simbolizuje pouzdanost, snagu i stabilnost, dok svetlo plava boja pruža osvežavajući kontrast i naglašava efikasnost i ekološku svest kompanije. Ova kombinacija boja stvara vizuelni identitet koji ističe Alfa Klimu na tržištu.

Ako želite da unapredite svoj vizuelni identitet putem naših usluga dizajna logotipa i korporativnog identiteta, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Sa zadovoljstvom ćemo saslušati vaše ideje, potrebe i ciljeve kako bismo vam ponudili personalizovano rešenje koje će vas istaknuti na tržištu.