fbpx
Skip to content Skip to footer

Apartmani Vivien

Vivien apartmani su savremeni i luksuzni smeštaj koji se nalaze na Zlatiboru u naselju Tajna. Ovaj brend nudi gostima mir, udobnost i predivan pogled na prirodu. Kako bi unapredili svoj vizuelni identitet i povećali svoju prepoznatljivost, Vivien apartmani su odlučili da investiraju u novi logotip. Za ovaj zadatak su odabrali našu digitalnu marketinšku agenciju Mentor Agency, koja ima dugogodišnje iskustvo i uspešne rezultate u dizajnu logotipa.

KlijentVivien ApartmaniDatumMaj 2022Share

Naš zadatak je bio da kreiramo logotip koji će odražavati vrednosti i viziju ovog brenda, kao i da bude privlačan i jedinstven. Prvo smo istražili tržište, konkurenciju i ciljnu grupu Vivien apartmana. Zatim smo napravili nekoliko skica i predloga za logotip, koje smo prezentovali klijentu. Nakon što smo dobili povratnu informaciju i sugestije od klijenta, pristupili smo finalizaciji logotipa.

Naš tim je osmislio logotip koji je inspirisan planinom i rekom, dva glavna elementa pejzaža Zlatibora. Boje koje smo koristili za logotip su zlatna i bela, koje simbolizuju eleganciju, kvalitet i čistoću. Logotip je jednostavan, moderan i prepoznatljiv, a istovremeno i u skladu sa prirodnim ambijentom u kome se nalaze apartmani.

Novi logotip je imao nekoliko ciljeva koje smo želeli da postignemo. Prvi cilj je bio da se poveća prepoznatljivost brenda i da se stvori snažan vizuelni identitet koji će se razlikovati od konkurencije. Drugi cilj je bio da se privuče pažnja potencijalnih gostiju i da se poveća njihovo poverenje i lojalnost prema brendu. Treći cilj je bio da se poboljša online prisutnost brenda i da se logotip lako prilagodi za različite platforme i medije.

Izrada logotipa nije bila bez izazova. Jedan od njih je bio kako uskladiti želje klijenta sa našim profesionalnim savetima i standardima. Mi smo uspeli da nađemo zajednički jezik sa klijentom i da mu objasnimo zašto smo odabrali određene elemente i boje za logotip. Drugi izazov je bio kako napraviti logotip koji će biti u skladu sa prirodom, a da ne bude previše dosadan ili generički. Mi smo rešili ovaj problem tako što smo koristili stilizovane oblike i kontrastne boje, koje daju dinamičnost i svežinu logotipu.

Ovaj projekat je pokazao našu kreativnost, profesionalnost i sposobnost da razumemo potrebe naših klijenata. Mi smo uspeli da kreiramo logotip koji je zadovoljio klijenta i njegove goste, kao i da unapredimo njegov biznis. Ako želite da unapredite svoj biznis i da se istaknete na tržištu, kontaktirajte nas danas i zakažite konsultacije. Mi ćemo vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve i da zadovoljite svoje klijente.