fbpx
Skip to content Skip to footer

BMC Connect

Kada je reč o vođenju društvenih mreža za BMC Connect, naš pristup je sveobuhvatan i ciljno usmeren. Razumemo da svaka platforma zahteva poseban pristup i da je potrebno prilagoditi strategiju komunikacije prema ciljnoj grupi. Naš tim stručnjaka za društvene mreže pažljivo je proučavao profil i potrebe klijenta BMC Connect kako bismo kreirali personalizovanu strategiju.

KlijentBMC ConnectVebsajtbmc.co.rsDatumMart 2023.Share

Jedan od ključnih aspekata našeg rada za BMC Connect bilo je stvaranje i objavljivanje sadržaja. S obzirom na specifičnost industrije u kojoj posluje BMC Connect, pružili smo im redovno ažurirane i relevantne objave koje su privlačile pažnju njihove ciljne publike. Kroz tematski usmerene sadržaje, uspeli smo da angažujemo korisnike i povećamo njihovu prisutnost na društvenim mrežama.

Pored objava, takođe smo unapredili vizuelni identitet BMC Connect-a kreiranjem novih ikonica za istaknute priče na Instagramu. Ove ikonice su dizajnirane u skladu s brendingom BMC Connect-a i pružile su im prepoznatljiv izgled na Instagramu. Kroz kreativan i pažljivo planiran dizajn, ikonice su doprinele boljoj prezentaciji njihovih priča i privukle dodatnu pažnju korisnika.

Naša agencija poseduje ekspertizu i iskustvo u vođenju društvenih mreža za različite industrije i brendove. Verujemo u prilagođavanje strategija komunikacije kako bi se postigla najbolja moguća interakcija s ciljnom grupom. Kroz kontinuirano praćenje trendova i analizu podataka, osiguravamo da naši klijenti ostvaruju izvanredne rezultate na društvenim mrežama.