fbpx

Brunch Lounge

Brunch Lounge je moderan i ušuškan restoran koji nudi raznovrsne i ukusne obroke za doručak, ručak i večeru. Ovaj restoran se nalazi na dve lokacije u Novom Sadu, u tržnim centrima Promenada i Merkator. Naš zadatak je bio da vodimo njihov instagram profil, sa ciljem da privučemo nove goste, povećamo prepoznatljivost brenda i izgradimo lojalnu zajednicu pratilaca.

KlijentBrunch SweetsDatumJul 2022.Share

Naš pristup je bio da kreiramo atraktivan i kvalitetan sadržaj koji će predstaviti Brunch Lounge kao idealno mesto za uživanje u hrani, piću i druženju. Koristili smo profesionalnu fotografiju, video i dizajn da prikažemo različite aspekte restorana, kao što su enterijer, meni, specijalne ponude, događaji, tim i zadovoljni gosti. Takođe smo vodili računa o tome da sadržaj bude relevantan, zanimljiv i informativan za ciljnu publiku.

Pored kreiranja sadržaja, bavili smo se i interakcijom sa pratiocima, odgovarajući na njihove komentare i poruke, organizujući nagradne igre i ankete, te deljenjem njihovih objava na našem profilu. Na taj način smo podsticali angažovanost, povratnu informaciju i preporuke od strane naše zajednice. Takođe smo koristili hashtagove, lokacije i oznake da povećamo vidljivost našeg profila i privučemo nove pratioce.

Kao rezultat našeg rada, Brunch Lounge je uspeo da ostvari značajan rast broja pratilaca, lajkova, komentara i pregleda na svom instagram profilu. Takođe je povećao broj rezervacija, porudžbina i poseta u svom restoranu. Naš klijent je bio veoma zadovoljan našom uslugom i saradnjom, te nam je dao visoku ocenu i preporuku. Mi smo ponosni na naš projekat i radujemo se novim izazovima i prilikama.