fbpx
Skip to content Skip to footer

Brunch Sweets

Brunch Sweets je slatka radnja iz Novog Sada koja se specijalizovala za pravljenje kolača i sladoleda. Njihovi proizvodi su napravljeni od kvalitetnih sastojaka, sa puno ljubavi i mašte. Oni nude različite ukuse i dekoracije, koje zadovoljavaju svačiji ukus i priliku.

KlijentBrunch SweetsDatumJul 2022.Share

Od jula 2022. godine, sarađujemo sa njima na vođenju njihovog Instagram profila, gde predstavljamo njihove slatke kreacije, akcije, novosti i zanimljivosti iz radnje. Naš cilj je bio da osmislimo i sprovedemo efikasnu Instagram strategiju koja će doprineti rastu i razvoju brenda, privlačenju i zadržavanju ciljne publike, kao i podsticanju interakcije i lojalnosti pratioca.

Naš pristup je podrazumevao izradu plana objava koji je usklađen sa temama, tonom i stilom komunikacije Brunch Sweets-a, kreiranje originalnih i kreativnih objava koje su predstavljale proizvode, akcije, novosti i zanimljivosti iz radnje, kao i usklađivanje dizajna na objavama kako bi se postigla vizuelna harmonija i prepoznatljivost na profilu.

Takođe smo izradili nove ikonice za istaknute priče koje su se uklapale u celokupni izgled i identitet brenda. Istaknute priče su bile kategorisane po različitim temama, kao što su proizvodi, akcije, recenzije, kontakt i druge. One su služile da privuku pažnju pratioca i da im pruže više informacija o radnji i njenim ponudama.

Pružili smo im visokokvalitetan sadržaj, održavali redovnu komunikaciju i pružali profesionalnu podršku. Svojim stručnim znanjem i iskustvom, imali smo jasan cilj – pomoći Brunch Sweets-u da ostvari svoje poslovne ciljeve i pruži izvanredno iskustvo svojim klijentima putem društvenih mreža.