fbpx
Skip to content Skip to footer

Datafon

Datafon je lider u oblasti telekomunikacija, internet provajdinga i hostinga, sa sedištem u Londonu i poslovanjem u tri zemlje. Datafon svojim klijentima nudi rešenja koja su pouzdana, brza i povoljna, i koja im omogućavaju da se povežu, komuniciraju i posluju na internetu. Datafon je kompanija koja teži ka stalnom unapređenju, inovacijama i zadovoljstvu klijenata.

Sarađivali smo sa Datafon-om na kreiranju novog sajta, koji bi odražavao njegovu viziju, misiju i vrednosti. Želeli smo da napravimo sajt koji bi predstavio Datafon kao profesionalnu, modernu i inovativnu kompaniju, koja nudi kvalitetne usluge i zadovoljava potrebe svojih klijenata.

KlijentDatafonDatumOktobar 2022.Share

Naš proces je podrazumevao analizu potreba, želja i očekivanja klijenta, definisanje ciljeva, strategije i sadržaja sajta, izradu wireframe-a i prototipa sajta, dizajniranje vizuelnog identiteta sajta, razvoj sajta u WordPress-u, testiranje i lansiranje sajta.

Za novi sajt za Datafon smo odabrali plavu boju koja simbolizuje stabilnost, sigurnost i poverenje, uz belu boju koja stvara osećaj čistoće i jednostavnosti. Koristili smo geometrijske oblike i linije koje stvaraju dinamičan i futuristički izgled sajta, uz moderne fontove koji su čitljivi i elegantni. Napravili smo jasnu i logičnu navigaciju koja omogućava lako pronalaženje željenih informacija, uz vidljive pozive na akciju koji vode ka kontaktiranju kompanije ili naručivanju usluga. Dodali smo animacije, efekte i tranzicije koje čine sajt zanimljivim i privlačnim, uz mogućnost pregleda portfolija projekata, svedočanstava klijenata i bloga.