fbpx
Skip to content Skip to footer

Dental Studio

Dental studio m je stomatološka ordinacija koja se nalazi u Cirihu, Švajcarska, i koja pruža usluge iz oblasti estetske i opšte stomatologije, implantologije, ortodoncije i oralne hirurgije. Naš zadatak je bio da kreiramo vizuelni identitet koji će odražavati profesionalnost, kvalitet i brigu o pacijentima koje Dental studio m nudi.

KlijentVivien ApartmaniDatumMaj 2022Share

Za logotip smo se odlučili za jednostavan i elegantan dizajn koji simbolizuje sreću, ljubav i zdravlje. Logotip se sastoji od četiri srca u obliku deteline sa četiri lista i zuba u sredini. Srca predstavljaju četiri osnovne vrednosti Dental studio m: poverenje, stručnost, inovativnost i zadovoljstvo. Zub je simbol stomatologije i kvaliteta usluge. Boje koje smo koristili su bela za zub i zelenkasta za srca. Bela boja označava čistoću, higijenu i svežinu, dok zelenkasta boja asocira na prirodu, rast i harmoniju.

Korporativni identitet smo razvili na osnovu logotipa i boja koje smo odabrali. Kreirali smo vizit karte, memorandum, fascikle, flajere, plakate, banere i web sajt koji su u skladu sa vizijom i misijom Dental studio m. Naš cilj je bio da stvorimo jedinstven i prepoznatljiv vizuelni identitet koji će privući pažnju potencijalnih pacijenata i izgraditi poverenje i lojalnost postojećih.

Naš klijent je bio veoma zadovoljan našim radom i rezultatima koje smo postigli. Dobili smo mnogo pozitivnih povratnih informacija od njihovih pacijenata i partnera koji su pohvalili njihov novi vizuelni identitet. Smatramo da smo uspešno ispunili njihova očekivanja i doprineli njihovom poslovanju.

Ako ste zainteresovani za neke od naših usluga dizajna logotipa i korporativnog identiteta, ne oklevajte da nas kontaktirate. Rado ćemo saslušati vaše ideje i potrebe i ponuditi vam rešenje koje će vam pomoći da se istaknete na tržištu.