fbpx
Skip to content Skip to footer

Dentalstudio

Dentalstudio-m.ch je veb sajt za studio koja se bavi izradom proteza i drugih stomatoloških usluga.Pored izrade logotipa poveren nam je i zadatak dizajna i izrade veb sajta, kao i optimizacija za pretraživače.

KlijentDentalstudio-m.chDatumJul 2022.Share

 Cilj projekta je bio da se predstavi kvalitet i profesionalizam studija, kao i da se privuče više klijenata putem interneta. Sajt je prilagođen za sve uređaje i ima moderan i elegantan izgled.

Projekat je trajao oko dva meseca i uspešno je završen i predat klijentu. Klijent je bio zadovoljan rezultatom i pohvalio je kvalitet i profesionalnost našeg rada. Nadamo se da će sajt doprineti boljoj prezentaciji i poslovanju firme i da će privući nove klijente i saradnike.
Sadrži informacije o uslugama, timu, kontaktu i galeriju radova. Takođe, ima i mogućnost zakazivanja termina online i slanja upita putem forme. Naša firma je zadovoljna saradnjom sa klinikom i rezultatima projekta.

Dentalstudio-m.ch je primer našeg uspešnog rada na veb dizajnu i razvoju. Pokazali smo našu kreativnost, veštine i posvećenost klijentu. Ponosni smo na ovaj projekat i nadamo se da će studio imati mnogo zadovoljnih klijenata.