fbpx
Skip to content Skip to footer

Brunch Lounge

Brunch Lounge je moderan i ušuškan restoran koji nudi raznovrsne i ukusne obroke za doručak, ručak i večeru. Ovaj restoran se nalazi na dve lokacije u Novom Sadu, u tržnim centrima Promenada i Merkator. Naš zadatak je bio da vodimo njihov instagram profil, sa ciljem da privučemo nove goste, povećamo prepoznatljivost brenda i izgradimo lojalnu zajednicu pratilaca.

KlijentVivien ApartmaniDatumMaj 2022Share

Naš tim je imao zadovoljstvo da sarađuje sa restoranom Brunch Lounge, jednim od najpopularnijih i najukusnijih mesta za doručak i ručak u Novom Sadu. Naš zadatak je bio da zabeležimo atmosferu, enterijer, hranu i goste ovog šarmantnog restorana, koji nudi raznovrsne i kvalitetne specijalitete iz domaće i internacionalne kuhinje.

Koristili smo profesionalnu opremu i tehniku da bismo napravili visokokvalitetne fotografije koje prikazuju lepotu i toplinu Brunch Lounge-a. Naše fotografije su bile namenjene za web sajt, društvene mreže i promotivne materijale restorana. Trudili smo se da uhvatimo svaki detalj, boju i emociju koji čine ovaj restoran posebnim i privlačnim.

Naš klijent je bio veoma zadovoljan našim radom i pohvalio je našu profesionalnost, kreativnost i brzinu. Mi smo bili oduševljeni saradnjom sa njim i uživali smo u njegovoj ukusnoj hrani. Ovo je bio jedan od naših najzanimljivijih i najuspešnijih projekata fotografisanja do sada.

Pogledajte neke od naših fotografija iz restorana Brunch Lounge u nastavku. Ako želite da vidite više naših radova ili da nas angažujete za vaš projekat, kontaktirajte nas na broj telefona ili putem mejla. Radujemo se vašem javljanju!