fbpx
Skip to content Skip to footer

Dream Home

Dream Home je kompanija koja se bavi izgradnjom i prodajom luksuznih stanova i vila u ekskluzivnim lokacijama. Njihov najnoviji projekat je Dream Home Fortress, jedinstveni stambeni kompleks koji nudi sigurnost, komfor i eleganciju svojim stanarima.

KlijentVivien ApartmaniDatumMaj 2022Share

Za ovaj projekat, naš tim je bio zadužen za kreiranje vizuelnog identiteta koji će predstaviti Dream Home Fortress na najbolji način. Naš cilj je bio da odrazimo kvalitet, prestiž i stil koji Dream Home nudi svojim klijentima.

Jedan od ključnih elemenata našeg rada je bio logotip koji smo kreirali za Dream Home Fortress. Logotip je zasnovan na konceptu tvrđave kao simbola sigurnosti, zaštite i snage. Logotip se sastoji od stilizovanog slova D koje formira kulu sa zastavicom na vrhu. Logotip je takođe prilagodljiv za različite formate i medije.

Drugi važan element je bio katalog koji smo dizajnirali za Dream Home Fortress. Katalog je namenjen da prikaže sve prednosti i karakteristike koje ovaj kompleks nudi, kao i da dočara atmosferu i životni stil koji se može očekivati u njemu. Katalog sadrži bogate fotografije, detaljne opise i informativne grafike koje ilustruju sve aspekte projekta.

Treći element je bio korporativni identitet koji smo kreirali za Dream Home. Korporativni identitet je zasnovan na jednostavnim i elegantnim elementima koji stvaraju skladnu i prepoznatljivu sliku o kompaniji. Paleta boja koju smo odabrali je inspirisana bojama neba, mora i zemlje, koje simboliziraju mir, harmoniju i stabilnost. Font koji smo koristili je moderan i čitljiv, a slogan koji smo osmislili je “Dream Home – Vaša tvrđava snova”.

Naš tim je ponosan na rezultate koje smo postigli za Dream Home Fortress i na zadovoljstvo našeg klijenta. Ako ste i vi u potrazi za profesionalnim dizajnerskim rješenjima za vaš projekat, kontaktirajte nas danas i saznajte kako možemo pomoći da ostvarite vaše snove.