fbpx
Skip to content Skip to footer

Elimp

Elimp je firma koja se bavi uvozom i veleprodajom građevinske opreme, elektroda i žica za zavarivanje, kao i servisiranjem i održavanjem građevinskih mašina. Elimp je osnovan 2006. godine i od tada uspešno posluje na tržištu Srbije, nudeći kvalitetne proizvode i usluge svojim klijentima.

KlijentVivien ApartmaniDatumMaj 2022Share

Kako bi unapredio svoj vizuelni identitet i povećao prepoznatljivost na tržištu, Elimp je odlučio da redizajnira svoj logotip i izradi novi korporativni identitet. Za ovaj projekat, Elimp je angažovao našu agenciju, koja ima dugogodišnje iskustvo u dizajnu logotipa i brendiranju.

Naš zadatak je bio da kreiramo logotip koji će odražavati vrednosti i viziju firme Elimp, kao i da bude moderan, jednostavan i lako pamtljiv. Takođe, želeli smo da logotip bude prilagodljiv različitim formatima i medijima, kao i da se uklapa u celokupni korporativni identitet firme.

Nakon analize tržišta, konkurencije i ciljne grupe, došli smo do rešenja koje zadovoljava sve kriterijume. Naš predlog je bio tipografski logotip koji se sastoji od imena firme Elimp napisanog elegantnim i čitljivim fontom. Kao boju logotipa smo odabrali tamno braon, koja simbolizuje stabilnost, pouzdanost i profesionalnost.

Pored logotipa, izradili smo i korporativni identitet za Elimp, koji obuhvata vizit karte, memorandum, fascikle, koverte, flajere, kataloge, nalepnice, uniforme, reklamne materijale i web sajt. Svi ovi elementi su usklađeni sa logotipom i bojom firme, čime se postiže jedinstven i prepoznatljiv vizuelni identitet.

Naš rad na ovom projektu je bio inspirisan željom da pomognemo našem klijentu da ostvari svoje ciljeve i unapredi svoje poslovanje. Verujemo da smo uspeli da kreiramo logotip i korporativni identitet koji će odgovarati potrebama firme Elimp i njenih klijenata.

Ako ste i vi zainteresovani za redizajniranje logotipa ili izradu korporativnog identiteta za vašu firmu, kontaktirajte nas danas i zakažite besplatnu konsultaciju. Mi ćemo vam ponuditi najbolje rešenje za vaše potrebe i budžet.