fbpx

Elimp

Cilj projekta je bio da se napravi moderan i funkcionalan veb sajt za firmu koja se bavi uvozom i veleprodajom uredjaja i opreme za zavarivanje, dodatnog materijala za zavarivanje, opreme i potrosnog materijala, kao i uvozom i veleprodajom merne i procesne opreme. Firma je osnovana 2006. godine i ima dugogodišnje iskustvo i saradnju sa renomiranim evropskim proizvođačima iz ove oblasti.

KlijentElimpDatumNovembar 2022.Share

Za izradu sajta sam koristio WordPress platformu i prilagodio dizajn i funkcionalnosti prema potrebama i željama klijenta. Sajt je responzivan, brz i optimizovan za pretraživače. Sadrži sve bitne informacije o firmi, proizvodima i uslugama koje nudi, kao i kontakt podatke i formu za upit. Takođe, sajt ima mogućnost online kupovine ali ona trenutno klijentu nije potrebna.

Projekat je trajao oko dva meseca i uspešno je završen i predat klijentu. Klijent je bio zadovoljan rezultatom i pohvalio je kvalitet i profesionalnost našeg rada. Nadamo se da će sajt doprineti boljoj prezentaciji i poslovanju firme i da će privući nove klijente i saradnike.