fbpx
Skip to content Skip to footer

Novak AT Invest

Novak invest je renomirana kompanija koja se bavi izgradnjom i prodajom stanova visokog kvaliteta u Novom Sadu. Njihov cilj je da svojim klijentima pruže najbolje usluge i rešenja za njihove stambene potrebe. Zato su nam se obratili za izradu njihovog novog sajta, koji bi im pomogao da predstave svoju ponudu na atraktivan i efikasan način.

KlijentNovak AT InvestDatumOktobar 2022.Veb sajtwww.novakinvest.rsShare

Naš tim je prihvatio izazov i uradio projekat koji je zadovoljio sve zahteve i očekivanja našeg klijenta. Naš sajt za Novak Invest je funkcionalan, lepo dizajniran i optimizovan za sve uređaje i pretraživače. Na njemu se nalazi sve što potencijalni kupci treba da znaju o stanovima koje nudi Novak Invest, kao i o samoj kompaniji i njenim vrednostima.

Jedna od glavnih karakteristika našeg sajta je da smo dodali stranicu za svaki stan koji oni imaju u ponudi. Na toj stranici, korisnici mogu jasno da vide 3D render stana, tlocrt i poziciju stana u zgradi, kao i sve potrebne informacije za kupce, kao što su cena, kvadratura, broj soba, sprat, orijentacija, grejanje, parking i slično. Takođe, korisnici mogu da kontaktiraju prodavca direktno sa stranice, ili da zakažu termin za obilazak stana.

Naš sajt za Novak Invest je primer kako se može napraviti kvalitetan i moderan web sajt koji će privući pažnju i poverenje klijenata.