fbpx
Skip to content Skip to footer

Novak Invest

Novak at Invest je kompanija koja se bavi investiranjem u nekretnine i pružanjem savetodavnih usluga za kupce i prodavce. Njihov cilj je da pomognu svojim klijentima da ostvare svoje snove o idealnom domu ili poslovnom prostoru.

Kako bi privukli više potencijalnih klijenata i povećali svoju prepoznatljivost na tržištu, Novak at Invest je angažovao našu agenciju za vođenje društvenih mreža i kompletnog digitalnog marketinga. Naš zadatak je bio da kreiramo i realizujemo strategiju koja će predstaviti njihovu ponudu, vrednosti i uspešne projekte na atraktivan i profesionalan način.

KlijentNovak AT InvestVebsajtnovakinvest.rsDatumOktobar 2022.Share

Naš tim je radio na izradi objava za Instagram, kao i uređivanju samog Instagram profila. Prilagodili smo ikonice za istaknute priče i kreirali kvalitetan sadržaj koji pokazuje njihov rad i zadovoljstvo klijenata. Takođe, vodimo i digitalnu kampanju oglašavanja za njih, koja uključuje Google Ads, Facebook Ads i Instagram Ads. Na taj način, povećavamo njihovu vidljivost i dopiremo do ciljne publike koja je zainteresovana za njihove usluge.

Rezultati naše saradnje su vidljivi u povećanju broja pratilaca, lajkova, komentara i poruka na Instagramu, kao i u povećanju broja upita i konverzija na njihovom sajtu.