fbpx
Skip to content Skip to footer

Podrum Džervin

Ako volite vina sa karakterom i dušom, onda ste sigurno čuli za Vinariju Džervin. Ova porodična vinarija se nalazi u Knjaževcu, gde uzgaja autohtone sorte grožđa, kao što su tamjanika, prokupac i začinak. Njihova vina su prepoznatljiva po bogatom ukusu, aromi i boji, a dobila su i mnoge nagrade i priznanja na domaćim i međunarodnim takmičenjima.

KlijentVinarija DžervinVebsajtpodrumdzervin.rsDatumNovembar 2020.Share

Vinarija Džervin je želela da podeli svoju strast prema vinu sa što većim brojem ljudi, pa je zato angažovala našu agenciju za vođenje društvenih mreža i kompletnog digitalnog marketinga. Naš zadatak je bio da osmislimo i sprovedemo strategiju koja će istaći njihovu istoriju, tradiciju i kvalitet na moderan i zanimljiv način.

Naš tim je radio na kreiranju objava za Instagram, kao i uređivanju samog Instagram profila. Prilagodili smo dizajn i ton komunikacije njihovom brendu i ciljnoj grupi. Kreirali smo kreativan i edukativan sadržaj koji pokazuje njihov proces proizvodnje, karakteristike vina i savete za uživanje u vinu. Takođe, napravili smo nove ikonice za istaknute priče koje privlače pažnju posetilaca. Takođe, vodimo i digitalnu kampanju oglašavanja za njih, koja uključuje Google Ads, Facebook Ads i Instagram Ads. Na taj način, povećavamo njihovu vidljivost i dopiremo do ljubitelja vina koji žele da probaju nešto novo i drugačije.

Rezultati naše saradnje su vidljivi u povećanju broja pratilaca, lajkova, komentara i poruka na Instagramu, kao i u povećanju broja poseta i prodaje na njihovom sajtu.