fbpx
Skip to content Skip to footer

Prosistem

U Mentor Agency-u, shvatamo važnost snažnog grafičkog dizajna za istaknuti vaš brend i privući nove potencijalne klijente. Imali smo zadovoljstvo sarađivati s našim klijentom iz Beograda, kompanijom Prosistem, pružajući im usluge redizajna logotipa i kreiranja korporativnog identiteta.

KlijentProsistemDatumMaj 2022Share

Naša kreativnost i stručnost došli su do izražaja prilikom redizajna logotipa za Prosistem. Pronašli smo inspiraciju u samoj srži njihovog poslovanja, kreirajući vizuelno moćan i prepoznatljiv logo. Naš dizajn obuhvata elegantnu belu pozadinu s zlatnim detaljima koji simbolizuju snagu, kvalitet i uspeh. Logo se sastoji od piramide, simbol stabilnosti i snage, smeštene s leve strane, dok sa desne strane piše ime firme. Ovaj sofisticirani spoj elemenata stvara snažan vizuelni identitet koji će privući pažnju i ostati urezan u pamćenju vaših klijenata.

Prilikom izrade logotipa za Prosistem, koristili smo font Be_Vietnam_Pro, koji je bio idealan izbor za postizanje ravnoteže između moderne elegancije i profesionalnosti. Pažljivo smo odabrali ovaj font kako bismo osigurali doslednost i prepoznatljivost brenda.

Uz redizajn logotipa, takođe smo razvili celokupan korporativni identitet za Prosistem. Naš cilj bio je stvoriti dosledan i skladan vizuelni jezik koji će se provlačiti kroz sve aspekte njihovog poslovanja. Kroz upotrebu prilagođene palete boja, tipografije i stilizovanih elemenata, uspeli smo stvoriti jedinstven i prepoznatljiv brend identitet za Prosistem.

Saradnja s Prosistemom rezultirala je dizajnom koji odražava njihovu kompanijsku filozofiju i vrednosti. Kombinacija modernosti i profesionalnosti doprinosi autentičnosti i pomaže im da se izdvoje iz mase. Njihov logotip i korporativni identitet predstavljaju vizit kartu koja će privući nove klijente i ostaviti snažan utisak.

Uvereni smo da naša stručnost u grafičkom dizajnu može pomoći vašem brendu da ostvari svoj puni potencijal. Sa Mentor Agency-jem na vašoj strani, imaćete kreativne i inovativne dizajnere koji će vas podržati u postizanju vrhunskog vizuelnog identiteta.