fbpx
Skip to content Skip to footer

Prosistem

Projekat izgradnje veb sajta za firmu Prosistem predstavlja sveobuhvatno rešenje koje je osmišljeno da odrazi profesionalnost i stručnost kompanije u oblasti izgradnje poslovnih i stambenih objekata. Sajt se fokusira na predstavljanje portfolija kompanije i pružanje relevantnih informacija potencijalnim klijentima

KlijentProsistemDatumMart 2023Veb sajtwww.prosistem.rsShare

Naslovna stranica sajta dočekuje posetioce modernim i privlačnim dizajnom. Glavni naglasak je na impresivnim fotografijama završenih projekata, koje odražavaju visok kvalitet i raznolikost izvedenih radova. Iznad slika se nalazi slogan koji ističe misiju i ciljeve firme Prosistem.

Cilj projekta je bio da se napravi savremen i atraktivan sajt koji bi privukao potencijalne investitore i klijente. Sajt je prilagođen za sve uređaje i ima dinamičan i kreativan dizajn. Sadrži informacije o firmi, uslugama, projektima i kontaktima.

Prosistem Inženjering Tim je primer našeg odličnog rada na veb dizajnu i razvoju. Pokazali smo našu inovativnost, veštine i saradnju sa klijentom. Ponosni smo na ovaj projekat i nadamo se da će firma imati mnogo uspešnih poslova u budućnosti.