fbpx

Ritual Fashion

Ritual Fashion je brend koji slavi lepotu i raznolikost ženske mode. Oni nude niz stilskih i pristupačnih odevnih predmeta koji se mogu naručiti online preko njihove Instagram stranice. Bilo da tražite ležerne, formalne ili trendi odevne kombinacije, Ritual Fashion ima nešto za vas.

KlijentVivien ApartmaniDatumMaj 2022Share

Mi smo ponosni što smo sarađivali sa Ritual Fashion na njihovom dizajnu logotipa i etikete. Naš cilj je bio da stvorimo vizuelni identitet koji odražava njihove vrednosti i viziju. Želeli smo da prenesemo osećaj elegancije, sofisticiranosti i kreativnosti sa njihovim logotipom i etiketom.

Logotip se sastoji od dva slova: R i F, koja označavaju Ritual Fashion. Slova su postavljena jedno pored drugog, a kroz njih je ispisan naziv brenda. Slova su napisana u elegantnom i modernom fontu, sa suptilnim efektom preliva koji dodaje dubinu i dimenziju. Logotip je svestran i može se koristiti na različitim pozadinama i platformama.

Dizajn etikete prati isti stil i kolorit kao i logotip. Ona sadrži ime brenda u centru, sa tankom linijom ispod koja ga odvaja od slogana: “Moda za svaku priliku”. Etiketa takođe sadrži veličinu, materijal i uputstvo za negu odevnog predmeta. Etiketa je jednostavna, elegantna i informativna.

Mi smo zadovoljni rezultatima našeg rada i nadamo se da je i Ritual Fashion. Verujemo da smo stvorili logotip i etiketu koji hvataju suštinu njihovog brenda i privlače njihovu ciljnu publiku. Uživali smo radeći sa Ritual Fashion i radujemo se budućim saradnjama.

Ako tražite profesionalnu i kreativnu agenciju koja će vam pomoći sa vašim potrebama za web dizajn, grafički dizajn ili digitalni marketing, ne tražite dalje od Mentor Agency. Mi imamo tim stručnjaka koji mogu da se pozabave bilo kojim projektom, velikim ili malim. Nudimo visokokvalitetan rad po povoljnim cenama. Kontaktirajte nas danas i dozvolite nam da vam pomognemo da razvijete vaš biznis online.