Naša misija je postati vam verni partner sa kojim sarađujete. Partner koji razume, smišlja i realizuje najbolja rešenja na području Digitalnog marketinga i svega što on obuhvata.

Kontakt

+381 21 300 44 44

Radnička 14, Novi Sad

info@mentoragency.rs

Za postojanje Switch Co firme na društvenim mrežama, krivi smo mi, i izuetno nam je zadovoljstvo kada nam neko ukaže poverenje od samog početka.

U današnje vreme instagram služi kao web sajt „u malom“. Highlight ikonice definisali smo kao oblasti po kojima će posetioci da „šetaju“, nešto poput menija na web sajtu.
Cilj postojanja Switch-a na društvenim mrežama jeste podizanje svesti o značaju novijeg zanimanja, odnosno 3D projektovanja. Upravo iz tog razloga kreiramo edukativne postove. Takođe izveštavamo pratioce o raznim benefitima profesije kojom se Switch Co bavi. Kako društvene mreže služe da privuku potencijalne klijente, predstavljamo dosadašnje saradnje, rešenja problema kao i utiske klijenata sa kojim je već ostvarena saradnja. Da smo predani klijentu dokazuje i činjenica da volimo da vodimo evidenciju o statistici, na taj način podsetimo klijenta gde se poslovno nekada nalazio, a gde je sada. Taj ishod prezentujemo i pratiocima kako bi uvideli ozbiljnost koja odlikuje određenu firmu. Na razne načine prezentujemo i usluge koje nudi Switch Co, a čije primena je veoma rasprostranjena u mnogim delatnostima.
Ne trebamo zanemariti ni LinkedIn mrežu koja se u mnogome razlikuje od Facebook-a i Instagrama. Kao takva, poslovna mreža, pruža mogućnost saradnji sa ljudima iste branše. Uspešno kreiramo postove koji su prihvatljivi za datu mrežu.

Klijent:

Switch Co

Vebsajt:
Datum:

Februar 2022

Prošle godine klijent je ostvario do avgusta meseca 3 projekta. Nakon početka saradnje sa našom agencijom i kontinuiranog rada za samo godinu dana (period od avgusta 2021. do avgusta 2022.) Switch Co realizovao je 28 projekata. Što je za 23 projekta više kada poredimo proteklu i ovu godinu. Čak 850% uspešnih saranji u ovoj godini!

Ovaj podatak o uspešnosti realizovanih projakata dovodi, naravno, i do povećanja iznosa zarade za neverovatnih 500%.

Za ovakvo poslovanje neophodna je profesionalnost kako firme koju zastupamo tako i nas kao agencije da u pravo vreme činimo prave stvari!

850
Povećan broj projekata
500
Povećana prosečna vrednost projekta