fbpx
Skip to content Skip to footer

Switch Co

Switch Co je inovativna firma koja se strastveno bavi mašinskim inženjeringom, 3D modelovanjem, izradom limarskih konstrukcija, prototipiranjem i vrhunskom 3D štampom. Sa osnivanjem 2021. godine u Novom Sadu, naš glavni cilj je da redefinišemo standardne granice građevinske industrije i inženjeringa. Naš zadatak je bio da stvorimo i upravljamo inspirativnim Instagram profilom za Switch Co, sa ciljem da predstavimo naše jedinstvene usluge, privučemo nove klijente i ostvarimo ugled priznate profesionalne organizacije.

KlijentSwitch CoVebsajtswitch-co.rsDatumFebruar 2022.Share

Naš pristup je bio da kreativno i sa visokim standardima kreiramo originalan i kvalitetan sadržaj koji će autentično prikazati sve ono što Switch Co nudi svojim klijentima. Iskoristili smo naše vrhunske veštine u profesionalnoj fotografiji, vizuelnom dizajnu i video produkciji kako bismo istakli izvanredne talente i bogato iskustvo našeg tima, kao i vrhunski kvalitet i raznolikost naših projekata. Svojim stručnim odabirom boja, tipografije i ikonografije, posebnu pažnju smo posvetili doslednom vizuelnom identitetu brenda Switch Co.

Nadalje, pored samog kreiranja sadržaja, pažljivo smo planirali objave kako bismo održali konzistentnost, redovnost i pravovremeno dostavljanje inspirativnih sadržaja našoj publikaciji. Naša stručnost u analizi podataka i praćenju rezultata omogućila nam je da kontinuirano prilagođavamo našu strategiju prema potrebama i interesovanjima naše rastuće zajednice. Dodatno, aktivno smo učestvovali u komunikaciji sa našim pratiocima, brzo odgovarajući na njihove komentare i poruke, organizujući izazovne nagradne igre i sprovedući korisne ankete. Na taj način smo podstakli uključenost, povratne informacije i povezivanje sa našim zajednicama.

Kao plod našeg predanog rada, Switch Co je postigao značajan rast broja pratioca, lajkova, komentara i pregleda na našem Instagram profilu. Osim toga, doživeli smo veliki porast upita, narudžbina i uspešnih saradnji u našoj stručnoj oblasti. Naši klijenti su izuzetno zadovoljni pruženom uslugom i saradnjom sa našim timom. Ponosno ističemo naš projekat i uzbuđeni smo pred novim izazovima i prilikama koje