Naša misija je postati vam verni partner sa kojim sarađujete. Partner koji razume, smišlja i realizuje najbolja rešenja na području Digitalnog marketinga i svega što on obuhvata.

Kontakt

+381 21 300 44 44

Radnička 14, Novi Sad

info@mentoragency.rs

Logo kao osnovni element brendinga, koji diktira dalji tok i stil izrađen je na osnovu detaljnog istraživanja kako tržišta u Srbiji tako i u inostranstvu, sa posebnim osvrtom na to da naš klijent često posluje na inostrano tržište. Iz tih razloga bilo je potrebno dizajn logotipa prilagoditi široj masi, ali ga isto tako učiniti jasnim i prepoznatljivim. U samom logotipu sadržana su slova „S“ i „C“, koja su smeštena u oblik utikača i utičnice. Jasno definisan bezserifni font daje logotipu ozbiljnost, dok odabrane boje crvena i plava označavaju u psihologiji boja pouzdanost, sigurnost ali isto tako i dinamičnost – što upravo Switch Co i jeste.

Kako svaki ozbiljan brend ima slogan, u težnji da Switch Co to i postane radili smo na svakom segmentu. „Switch your ideas into reality“ jeste ono što Switch i opisuje.

Od savremenog office-a do gradilišta Switch Co odaje utisak pouzdane firme, zahvaljujući propratim elementima, te na vrlo jasan način vizuelno komunicira sa posmatračima. Veoma lako se urezuje u podsvest, što i jeste cilj brendiranja.

Klijent:

Switch Co

Vebsajt:
Datum:

Februar 2022