fbpx

Switch Co

Projekat izrade veb sajta za Switch Co predstavlja inovativno i kvalitetno rešenje koje je osmišljeno da prikaže usluge i znanje kompanije u oblasti građevinarstva i inženjeringa. Sajt se fokusira na projektovanje, organizovanje i planiranje poslovnih i stambenih objekata uz korišćenje naprednih softverskih modula i savremene tehnologije. Naslovna stranica sajta dočekuje posetioce dinamičnim i atraktivnim dizajnom. Glavni naglasak je na impresivnim fotografijama realizovanih projekata, koje odražavaju visok kvalitet i profesionalnost izvedenih radova. Iznad slika se nalazi slogan koji ističe viziju i ciljeve firme Switch Co.

KlijentSwitch CoVebsajtswitch-co.rsDatumFebruar 2022Share

Cilj projekta je bio da se napravi savremen i funkcionalan sajt koji bi privukao potencijalne investitore i klijente. Sajt je prilagođen za sve uređaje i ima jednostavan i intuitivan dizajn. Sadrži informacije o firmi, uslugama, projektima i kontaktima.

Pri izradi sajta vodili smo se delatnošću kojom se naš klijent bavi. Odabrali smo fontove koji su moderni i čitljivi, koji ostavljaju utisak dinamike i ritma tekstova.

Odabrali smo paletu boja koja asocira na energiju, kreativnost, pouzdanost i sigurnost. Koristili smo geometrijske oblike kao prateće elemente koji unose živost i bliže određuju pojedine segmente. Koristili smo ikonice koje su prilagođene boji i stilu sajta. Uvrstili smo u sajt i prezentaciju tima koji radi u Switch Co. Napravili smo responzivan sajt koji je prilagođen prikazu na svim uređajima.