fbpx
Skip to content Skip to footer

Taita

Taita je specijalistička ordinacija koja se bavi ginekologijom i akušerstvom. Njihova ordinacija je opremljena najsavremenijom medicinskom opremom i stručnim osobljem koje pruža kvalitetnu uslugu i negu pacijentima

KlijentProsistemDatumMaj 2022Share

Za njih smo kreirali novi logo koji spaja tri elementa: oblik egipatske boginje Isis, koja je simbol majčinstva, plodnosti i zaštite, oblik materice i slovo T. Logo je urađen u maslinastoj boji koja predstavlja zdravlje, prirodu i harmoniju.

Pored loga, uradili smo i kompletnu knjigu standarda koja definiše vizuelni identitet ordinacije i pravila njegove primene. Knjiga standarda sadrži informacije o tipografiji, bojama, proporcijama, pozicioniranju i varijacijama loga.

Naš cilj je bio da napravimo logo koji će odražavati misiju i vrednosti ordinacije Taita, kao i da im pomognemo da se istaknu na tržištu i privuku nove klijente.

U tome smo uspeli zahvaljujući našem kreativnom timu koji ima dugogodišnje iskustvo u dizajnu logotipa i brendiranju.

Ako i vi želite da unapredite svoj vizuelni identitet i povećate svoju prepoznatljivost, kontaktirajte nas i zakažite konsultaciju. Mi smo Mentor Agency, digitalna agencija koja pruža usluge dizajna, web razvoja, marketinga i savetovanja. Radujemo se saradnji sa vama!