fbpx
Skip to content Skip to footer

Vino i kultura

Vino i kultura je projekat koji ima za cilj da edukuje i zabavi ljubitelje vina i one koji žele da saznaju više o ovoj plemenitoj i zanimljivoj temi. Kroz svoju instagram stranicu, Vino i kultura nudi priliku da se upoznaju različite vrste vina, njihova istorija, geografija, proizvodnja i slaganje sa hranom.

KlijentVivien ApartmaniDatumMaj 2022Share

Naš tim je bio zadužen za kreiranje vizuelnog identiteta ovog projekta, koji je trebao da odrazi njegovu misiju, vrednosti i ciljnu grupu. Prvi korak je bio dizajniranje logotipa, koji je kombinovao stilizovanu čašu vina sa mapom Evrope u njoj i natpisom Vino i kultura u crnoj boji. Logotip je simbolizovao povezanost vina i kulture, kao i raznolikost i bogatstvo evropskih vinskih regija.

Nakon toga, smo izradili knjigu standarda, koja je definisala pravila korišćenja logotipa, tipografije, boja i ostalih elemenata vizuelnog identiteta. Knjiga standarda je važan dokument koji osigurava doslednost i prepoznatljivost projekta na različitim medijima i materijalima.

Zatim smo primenili vizuelni identitet na instagram stranicu Vino i kultura, koja je glavni kanal komunikacije sa korisnicima. Na njoj smo se trudili da prenesemo poruku o kvalitetu, znanju i zabavi koju Vino i kultura nudi svojim pratiocima. Takođe smo dizajnirali neke promotivne materijale, kao što su flajeri, plakati, bedževi, majice, torbe, čaše i boce.

Na kraju smo napravili prezentaciju našeg rada za klijenta, u kojoj smo objasnili naš kreativni proces, ideje i rešenja. Klijent je bio veoma zadovoljan našim radom i pohvalio je naš profesionalizam, kreativnost i posvećenost. Rekao je da smo uspeli da stvorimo vizuelni identitet koji savršeno odgovara njegovom projektu i njegovim ciljevima.

Ako ste i vi zainteresovani za naše usluge dizajna logotipa, knjige standarda i korporativnog identiteta, kontaktirajte nas. Rado ćemo saslušati vaše potrebe i želje i ponuditi vam najbolje rešenje za vaš projekat. Mi smo tim mladih i talentovanih dizajnera koji voli svoj posao i uvek teži ka savršenstvu.