fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Produkcija brenda

Kao šlag na tortu našeg truda u polju marketinga, dolazi kreiranje kvalitetnog sadržaja koji korisnici jednostavno obožavaju Klijenti i potrošači ne nastoje da samo konzumiraju sadržaj koji kreiramo, oni uživaju u njemu i zaljubljuju se u njega. Naše usluge u domenu medijske produkcije variraju od fotografije, video produkcije i animacije do profesionalnog retuširanja i kreiranja reklamnih materijala svih vrsta. Ispod možete detaljnije istražiti sve što naš tim za medijsku produkciju može da vam ponudi.

Fotografija

Ukoliko jedna slika može da kaže hiljadu reči, onda su naši fotografi ispričali bezbroj priča iz tačke gledišta samih potrošača. Mi nudimo različite vrste komercijalne fotografije koja podrazumeva: food photography, fashion, lifestyle, marketing, studio…

Video produkcija

Bilo da vam je potreban muzički, promotivni ili komercijalni video, obratite nam se. Mi možemo da uradimo mnogo toga, počevši od kreiranja koncepta i pisanja scenarija do snimanja i proizvodnje finalnog sadržaja.

Na Vama je da nam date dobar brief i dopustite da naš kreativni tim odradi ostatak posla, dok pratite sam proces i usmeravate nas na pravi put.

Uvek smo spremni da pomognemo našim klijentima.